2015-10-08

Chanel Airlines'a Taze ve Neşeli Cara Dokunuşu

100 masa, 90 model, 10 barmen ve 3 barla gerçekleşen “Brasserie” konseptli Chanel defilesinde ünlüler geçidine rastladık ve hatta ünsüzlerin dahi ünlü olduğuna tanıklık ettik.  Tabak şeklindeki Gabrielle çanta, hala aklımızdan çıkmamışken, Karl Lagerfeld’in gelecek adımının ne olacağını merak ediyorduk. Kendisi, bizleri şaşırtmayarak kusursuz bir koleksiyona ve moda show’una imza attı.  

Yalnız bu sefer, diğer defilelerine kıyasla bazı hafife alınmayacak farklar vardı. Karl Lagerfeld, çizdiği sınırların dışına çıkmıştı sanki. Havaalanı konsepti de, Karl’ın diğer konseptleri kadar isabetli bir seçimdi. Tüvitler farklı renklerde sunulmuştu, rengarenk ve fresh bir görünümdü bu kez vaat edilen. Muzırlıkları ve bir türlü dengeyi tutturamayan halleriyle, ancak edindiği arkadaş kitlesinin destekleriyle  giderek devleşen Cara Delevingne bile farklıydı İlkbahar & Yaz 2016 defilesinde. Siyah mini eteği, beyaz çorapları ve lolita ayakkabılarıyla, yaşının dinamizmini yansıtıyordu ve depresif ruh halinden kurtulmuş gibiydi. Yanındaki altın sarısı saçları ve tüm sevimliliğiyle dikkat çeken takım elbiseli çocuk model de, bu renkli tablonun eşsiz elemanlarından biriydi. Ve belki de Chanel’in bu genç duruşunun yanında, çocuk modasının da öne çıktığına delalet olabilirdi bu olay.

Bu ilkbahar; renove edilmiş, üstüne bir tutam gençliğin heyecanı ve çizgidışı halleri eklenmiş bir Chanel’e gardırobunuzda yer açmaya hazır mısınız?  Cevabınız evetse, Cara’nın tazeliğinin ve pozitif enerjisinin size ilham vermesine izin verin!

-F.matic News-