2016-04-14

Vogue Paris'in Gençlik Işıltısı
















“Ben neysem oyum, ne istersem onu yapıyorum,” diyor Lottie Moss.  İsterseniz 18 yaşında özgüven patlaması yaşayan bir genç kız olarak niteleyin onu, isterseniz de bu özelliğin onun kanında olduğunu varsayın. (Kate Moss’un kız kardeşi olduğunu duymayan kaldı mı?) Değişmeyen bir gerçek var: O, hızla büyüyor ve moda dünyasının gizemli dünyasına girmeye hazır.

Lottie’nin kariyerindeki kilometre taşlarına bir göz atalım. İki yıl önce Dazed & Confused’un moda çekiminde yer alması, Calvin Klein’ın kapsül koleksiyonun yüzü olması, İlkbahar 2015 Sonia Rykiel defilesinde tüm gözlerin ona çevrilmesi ve son olarak geçtiğimiz Mart ayında L’Officiel’in Hollanda edisyonunun kapak yüzü olması.  İşte tüm bu başarılar, ona son olarak Vogue Paris’in kapılarını ardına kadar açtı. Derginin genel yayın yönetmeni Emmanuelle Alt, “Geleceğin podyum yıldızları kim olacak?” diye sordu ve cevap olarak Lottie’de ve yanında adeta ışıldayan Lucky Blue Smith’de karar kıldı.

Kapak karesinde Saint Laurent by Hedi Slimane look’larıyla göz kamaştıran ikilinin arasındaki kimya tartışılmaz.  Hakikaten de kandaki ihtişamın iki temsilcisi olan Lottie ve Lucky Blue, kendilerinden emin, cool ve bir o kadar da seksi duruşlarıyla baş döndüreceğe benziyorlar. İmrendiren kariyerlerine değinmeye gerek var mı?

-F.matic News-