2014-10-21

Asi ve Kışkırtıcı Shia LaBeouf'un İronik Halleri!









Interview Kasım sayısının kapağında seksiliğin altını olabilecek en belirgin şekilde çiziyor desek, hiç de yalan olmaz! Neden derseniz; 28 yaşındaki yakışıklı aktör Shia LaBeouf, Craig McDean’in imzasını taşıyan  şık ve kışkırtıcı siyah& beyaz bir kareyle derginin kapağında.  İç karelerde de kimi zaman diline değirdiği sigarasıyla ve üstünde sadece beyaz bir havluyla karşımıza çıkan Shia, gerçek bir arzu nesnesi.

Brad Pitt ve Logan Lerman’ın da yer aldığı “Fury” ile gündeme gelmeye hazırlanan LaBeouf, bu kapak karesiyle bu amacını erken gerçekleştirmişe benziyor. Dergiye idol haline gelen aktörlerin kahraman olmadığından, bunun çok yıpratıcı bir iş olduğundan ve bazen yaratıcı süreç hakkında hiçbir şey söylenmediğinden bahseden Shia LaBeouf, babasıyla olan ilişkisine değinmeden de edememiş. Babasının ona verdiği tek şeyin ona bir değer gibi gelen acı olduğunu belirten aktör, babasıyla sadece ona işteyken ihtiyaç duyduğunda konuşuyormuş.  Babasıyla olan en harika ve en kötü anılarının, onun en büyük travmasının ve ondan gelen en önemli kutlama olduğunu duyunca da hayli şaşırdık açıkçası. Yine de  babasının temel duygularının çoğunun kilit olduğunu söylemesi, Interview’a verdiği röportajı hayli ironik kılıyor.

Cazibe kavramınızı sorgulatmanızı sağlayacak olan bu asi yakışıklının taçlandırdığı Interview Kasım sayısını edinmeniz dileğiyle!

-F.matic News-