2015-02-24

Doğal Şık: İspanya'da Üretilen Ünlü Ayakkabı Markası Victoria, Artık Türkiye'de!













İspanya'nın üretim kalitesi ve şıklığı ile ön plana çıkan ayakkabı firması Victoria, Türk tüketicileri ile buluşuyor. Victoria ayakkabıların tarihçesine göz atalım: 1915 yılında İspanya'nın La Roja şehrinde kurulan Victoria,  kurucusu olan Gregorio'nun eşiyle aynı ismi taşıyor. Victoria'nın  ayakkabı markası olarak önemli özelliği de, '70'ler ve '80'lerden sonra canvas ayakkabılarının en önemli öncülerinden biri olması.

Victoria ayakkabıları, şık duruşu dışında üretim kalitesi ve rahatlığı ile ön plana çıkıyor. Üretim yeri İspanya olan Victoria ayakkabıları, zehirli ve sağlığa zararlı maddeler içermiyor. Çevre dostu olan Victoria ayakkabılarının tabanları; ağaçlardan elde edilen lateks kullanılarak, gerçek doğal lastikten yapılıyor. Bu doğallığın bir getirisi de, kumaşlarının ayaklarınızı serin tutması ve ayak sağlığınızı koruyabilmeye olan pozitif yönlü etkisi. 

Son zamanların hip trend'i olan dolgu topuklar, rahatlığı ön planda tutan slip-on'lar, ışıltılı doreler ve lame pullar gibi detayların ön plana çıktığı;ürün yelpazesinde de canlı, renkli ve enerjik modeller yer alan Victoria, bu yaz gardıroplarınızın en önemli köşesinde yer almaya hazırlanıyor!


-F.matic Fashion-